Breathelast porneste in ultma parte a turneului

Trupa bucuresteana de post/hardcore Breathelast porneste in ultima parte a turneului de promovare a noului album „The Flood„, de data aceasta cu Hertzu (Deathdrive), schimbare venita pe fondul despartirii de Raducu (Friday Keeps a Secret). „Cel mai nou membru al familiei RespiraUltimul este Hertzu de la Deathdrive, un tobosar foarte bun, care a invatat foarte repede si caruia ii uram bun venit printre noi. Din acest moment avem un dublu noroc, de a avea Constanta mai aproape si de a-l avea aproape pe Hertzu, noul nostru frate de la mare care da dubla din picioare. Mai au Mihai si Alex sa schimbe buletinul si devenim Breathelast din Constanta (awesome)”, a anuntat trupa.

THE FLOOD TOUR, ultimele date din turneul Breathelast, inceput in luna martie, pentru promovarea materialului nou „THE FLOOD”:

– joi 30.05(RO) Timisoara @ Daos Club with Era Ticalosilor + Stone Fixion
– vineri 31.05(HU) Debrecen @ Kaptar Music Club with HATRED SOLUTION + MORNINGKILL + PIT OF SARON
– duminica 02.06(RO) Bucuresti @ Club Fabrica opening act for CANCER BATS with Diamonds are Forever + Friday Keeps A Secret .

Totodata baietii au anunta pe pagina lor de facebook si piesele pe care le vor canta in aceasta ultima parte a turneului:

1 Wolves
2 Promise
3 Enemy
4 Sinking Ships
5 Undying
6 Buried
7 Lies

„Astea sunt piesele pe care le vom da in mini inchierea asta a turneului THE FLOOD, so, sa va aduceti cuvintele si tzipetele la voi, poate le cantam impreuna”

Sursa: Breathelast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*