BREATHELAST – piesa Enemy streaming online si concert in BUCURESTI

Grupul bucurestean de post hardcore, BREATHELAST in care activeaza chitaristul trupei CRIZE, Ionut Cojocaru „Karlos”, a facut disponibila online pentru streaming piesa Enemy.

Enemy by Breathelast

Aceasta va figura pe albumul de debut al trupei, disc ce va purta numele Breathelast si este prevazut a fi lansat in luna noiembrie a acestui an prin intermediul Metalfan Records Division. Discul a fost produs, mixat si masterizat de Marius Costache (COINS AS PORTRAITS, WHITE WALLS, MEDIOCRACY, AVATAR, SATANOCHIO) – http://www.mariuscostache.ro la Next Dog Studio http://www.nextdogstudio.com

Breathelast vor concerta in data de 14 octombrie 2011 in clublul Underworld din Bucuresti alaturi de Flesh Rodeo, in vreme ce in data de 20 octombrie 2011 vor canta in deschiderea concertului celor de la COMA din Elephant Pub.

https://www.facebook.com/Breathelast

Breathelast vor concerta in data de 14 octombrie 2011 in clublul Underworld din Bucuresti alaturi de Flesh Rodeo, in vreme ce in data de 20 octombrie 2011 vor canta in deschiderea concertului celor de la Coma din Elephant Pub.

Sursa: Breathelast

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*