Concert Behemoth in Club Colectiv, in aprilie 2015

Trupa poloneza Behemoth revine in Romania pentru a sustine un concert in clubul Colectiv din Bucuresti. Evenimentul va avea loc pe 21 aprilie 2005 iar biletele au preturi cuprinse intre 50 lei si 70 lei. A doua zi, pe 22 aprilie, Behemoth va sustine un concert la Timisoara.

Behemoth va sustine un show de aproape doua ore, plin de efecte pirotehnice, pe o scena construita special pentru acest turneu, cu decoruri si recuzita pe masura. Prima trupa confirmata in deschidere este Bolzer (black death metal – Zurich).

Showul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie in Bucuresti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, The Sirens, Triptykon, Antimatter si Primordial, ca sa enumeram doar cateva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scena celui mai titrat festival de metal romanesc.

Pret bilete concert Behemoth in Club Colectiv:
– 50 de lei primele 100 de bilete (numar limitat ce nu va fi suplimentat).
– 55 de lei dupa epuizarea acestora, pana pe 15 februarie 2014.
– 60 de lei pana pe 3 aprilie 2014.
– 70 de lei dupa 10 aprilie si la intrare.

Biletele pentru concertul Behemoth se pot cumpara de pe iabilet.ro (plata cu cardul, paypal, OP sau ramburs) si in reteaua fizica IaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour din toata tara). Atentie – capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*