ARCH ENEMY concerteaza la Bucuresti

Cu ocazia lansarii albumului „Khaos Legions”, pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America, trupa suedeza de melodic death metal ARCH ENEMY, pornesc in turneul de promovare al noului material discografic. La cererea publicului, Phoenix Entertainment va aduce pentru prima oara ARCH ENEMY pe plaiurile mioritice. Concertul va avea loc in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane, iar accesul la concert va fi permis incepand cu orele 19.00.
ARCH ENEMY este o formatie de melodic death metal, infiintata in anul 1996 de catre fratii Amott si solistul Johan Liiva. Trupa si-a castigat renumele dupa alaturarea solistei Angela Gossow in anul 2000. Pana in momentul de fata, ARCH ENEMY au lansat pe piata opt materiale discografice care s-au bucurat de o mare notorietate in randul fanilor si nu numai.
Biletele concertului se pot procura in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Carturesti, librariile Humanitas, la Sala Palatului, la Arenele Romane si online pe eventim.ro

Pretul biletelor in functie de perioada procurarii:
12 iulie – 31 august: 85 RON
1 septembrie – 30 noiembrie: 95 RON
1 decembrie – 17 ianuarie: 105 RON
18 ianuarie (ziua concertului): 120 RON

[parallaxcontentslider]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*