AMON AMARTH, AS I LAY DYING si SEPTICFLESH in BUCURESTI

Promusic Events si Maximum Rock prezinta primul concert pe care trupa AMON AMARTH il va sustine in Romania, in cadrul turneului “Surtur Rising Tour”, ce se va desfasura in toamna acestui an.
Concertul va fi sustinut la Arenele Romane din Bucuresti(intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in data de 19 noiembrie 2011. Trupele de opening act vor fi : AS I LAY DYING si SEPTICFLESH.
AMON AMARTH este actualmente una dintre cele mai notorii formatii de melodic death metal din lume, avand un palmares de noua materiale discografice, “The Pursuit of Vikings”, „Twilight of the Thunder God” sau „Guardians of Asgaard” sunt piese de rezistenta pentru orice club de rock/metal si cu siguranta nu lipsesc din playlist-ul oricarui amator de sonoritati metal. Albumul “Surtur Rising”, lansat anul acesta pe data de 29 martie 2011 este promovat printr-un turneu ce cuprinde America si Europa si care va ajunge in Romania pe data de 19 noiembrie 2011.
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. Detalii T.B.A.)
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*