Abonamente B’estfest Summer Camp 2014 la Palatul Mogosoaia

Abonamentele pentru B’estfest Summer Camp 2014, prima ediţie a festivalului care se va desfăşura la Palatul Mogoşoaia, au fost puse în vânzare inca din noiembrie, informeaza organizatorii, Emagic.
În perioada „early bird”, abonamentele vor fi disponibile la preţul de 159 de lei, urmând ca după confirmarea primelor nume din programul ediţiei din 2014 acestea să poată fi achiziţionate la preţul de 189 de lei, respectiv 229 de lei în zilele de festival.
Fanii B’estfest îşi vor putea achiziţiona de pe www.myticket.ro abonamente pentru cea de-a opta ediţie a festivalului, care se va desfăşura pe 31 iulie, 1 şi 2 august 2014, pe domeniul Palatului Mogoşoaia.
În perioada următoare, abonamentele vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Festivalul va păstra principalele atracţii cu care şi-a obişnuit publicul de-a lungul celor mai recente trei ediţii, însă totul va fi adaptat noului spaţiu. Mai multe scene, arene şi terase cu muzică live, numeroase activităţi şi spaţii de relaxare, jocuri, ateliere de creaţie, sporturi extreme, bazar şi deja nelipsitul parc de distracţii vor fi şi anul viitor principalele puncte de atracţie pentru cei care vor să experimenteze adevărata atmosferă a festivalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*