ANTHRAX – Piesa tribut pentru Dime si Dio

Scott Ian, chitaristul trupei ANTHRAX a impartasit cateva detalii despre una din piesele viitorului lor album, intitulat “Worship Music”. In The End este piesa pe care trupa a decis sa o dedice in onoarea lui “Dimebag” Darrell si Ronnie James Dio.

„Am ales aceasta piesa ca tribut pentru Darrell si Dio – a fost prima noastra sansa de a spune ceea ce simtim pentru acesti mari muzicieni in contextul carierei noastre si a modului in care acestia ne-au influentat. Piesa poseda balansul perfect intre agresivitate si melancolie, asa cum e si necesar pentru un tribut in cinstea lor . Darrel ne-a fost prieten bun, si am mers pe calea asta nebuna alaturi de el din 1986. Impactul sau asupra vietilor noastre nu va fi uitat si e categoric ca golul pe care l-a lasat este irecuperabil. A colaborat cu noi la trei albume si pot spune ca a fost un “al saselea”membru al trupei. Despre Ronnie, ce as putea spune? Am inceput sa-i fiu fan inca din perioada RAINBOW, urmandu-l apoi in “epoca” BLACK SABBATH.

Nu am stiut exact cum sa exprim ceea ce simt-toate temele pe care le aveam initial imi sunau mult prea siropos. Pana la urma am avut parte de acea inspiratie care s-a putut materializa intr-o piesa demna pentru prietenii nostrii…Pasul urmator a fost cel de cautare al unor versuri cu adevarat bune, pana cand Charlie Benante mi-a trimis un vers “Lone star was dark tonight.” Acel vers a deschis un “portal” spre mine, toate versurile venind mai apoi natural. In unsprezece zile veti avea posibilitatea sa ascultati aceasta piesa. Imi doresc sa va bucurati de ea si sper sa va intoarca lumea pe dos, asa cum au facut Dime si Dio in cazul meu” a declarat Ian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*