Q&A cu Isar Cosmin (tobe) – Subliminal Damage

Cosmin - Subliminal Damage

In seara aceasta discutam cu Isar Cosmin membru al trupei Subliminal Damage din Iasi.

1. La ce lucrezi momentan cu formatia?

Impreună cu colegii mei, Vlad şi Mircea ne pregătim să dăm drumul primului album Subliminal Damage. Materialul este înregistrat, asteaptă doar coperta, nişte cd-uri de care să se lipească şi o locaţie în care să-l lansăm. Mai lucrăm la asta, în rest repetiţii pentru crescut skill-ul.

2. Top 3 piese scrise cu trupa de care te simti cel mai mandru

De toate piesele sunt mândru, pentru că partea ritmică e a mea şi pot să mă joc cu ea după bunul plac. E o bucurie pentru mine de fiecare dată când le împărtăşesc cu publicul, şi primesc reacţii din partea lor. Dar dacă tot este să fac un top, fie:
Dacă a 3-a are deja clip, celelalte vor fi de auzit pe album:
1. Carnival
2. Questions
3. Programmed Extinction

3. Cel mai bun concert pe care l-ai sustinut

Au fost mai multe, dar de la care nu am înregistrări. Poftim un sample din Rock’N Iasi 2014.

4. Cel mai penibil moment pe scena

Au fost destul de multe. Haha. Glumesc. Totuşi, cel mai belea e să scapi cinele pe jos în timp ce-ţi pregateşti setup-ul cu tot cu râsul sunetistului şi a colegilor tăi de scena, după… si să n-ai puţine cinele..

5. Cele mai bune 3 albume ascultate in prima parte a anului

Ce mi-a picat pe lângă urechi anul ăsta in perioada scurtă când ajung pe-acasă sau împart o sticla cu prietenii, în ordinea impactului:
Slayer – When The Stillness Comes
Unleashed – Dawn Of The Nine
Arcturus – Arcturian

6. Piesa momentului pentru tine

Pestilence – Divinity. La minutul 2:16 începe unul dintre cele mai marfă şi mai seci riffuri pe care le-am ascultat în utlimii ani.

7. Doua lucruri despre care ceilalti ar fi uimiti sa le stie despre tine

Am fost câţiva ani la rând spion commercial pentru un lanţ de hypermarket-uri, ca apoi să lucrez in IT. Vorbesc fluent limba franceză, mai repede decât vorbesc româna.

8. Cativa artisti/trupe pe care nu i-ai vazut inca live dar iti doresti

Ar fi foarte multe. Să le grupăm: trupe: The Dillinger Escape Plan, Necrophagist, Obscura, Tesseract, Morbid Angel, Death to All , Sadus; tobari: Dennis Chambers, Gergő Borlai, Gene Hoglan.

9. Super-eroul preferat

Conan the Barbarian – eroul deather. Urmăream cu interes desenul animat pe postul Italia1 când veneam în gimnaziu de la şcoală, apoi citisem o parte din cărţi. Trebuie să recunosc că a fost o mare influenţă pentru un metalist in devenire.

10. Cine castiga Champions League anul asta?

Sporturile pe care le practic sunt deal trekking-ul şi 7 coline cycling, ca un mizantrop de sunt. Basket n-am mai urmarit din gimnaziu, iar cu fotbal-ul am cam ramas în urmă, mereu fiind nevoit să stau în poartă în copilărie. Poate de aia am ajuns tobar, într-o trupă asta e echivalentul la portar.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*