Q&A cu Claudiu – I Stared Into The Forest

564700_329184937142839_1752273305_n

Salutare din nou! Astazi va prezentam mica noastra discutie cu Claudiu, membru al trupei I Stared Into The Forest. Take a look!

1. La ce lucrezi momentan cu formatia?

La ora actuala lucram la un album nou, am vrea ca pana anul viitor sa fie gata si avem 4 piese deocamdata.

2. Top 3 piese scrise cu trupa de care te simti cel mai mandru

Intrebarea asta e putin cam dificila – orice piesa pe care o scrii e wooow la inceput! Dar dupa ce o canti si canti si canti… isi pierde acel farmec si nu stiu, noutatea. Bineinteles, nu zic ca ajungi sa urasti piesele sau sa te plictisesti de ele, dar intodeauna vrei mai mult. Asa ca piesele noi sunt cele de care sunt cel mai mandru la ora actuala.

3. Cel mai bun concert pe care l-ai sustinut

Cred ca cel mai tare concert pe care l-am sustinut a fost acum doi ani, cand am cantat alaturi de The Boy Who Cried Wolf, la Fartec, intr-un depozit abandonat. Au fost concerte in care am cantat cu trupe pe care sincer voiam foarte mult sa le ascult si vad live – de exemplu Euglena, No Omega sau Pavilionu 32 si multe altelele, dar asta a fost cel mai tare pentru ca era genul de concert DIY organizat de noi, in care oamenii erau aprope de tine si nu era bariera aia intre scena si public. Plus ca am mancat la cipsuri cu Tzatziki… de a doua zi dimineata era simfonie la buda.

4. Cel mai penibil moment pe scena

Asta e usor. S-a intamplat recent, cand inainte sa cantam ultima piesa am dat 2 bete, blocandu-ma la al 3-lea. Ceilallti au inceput sa cante, eu eram Mapetz pe scena, se opresc si ceilalti din cantat, se uita la mine iar eu.. “Glumeam ba”.

63167_435112479883417_193550965_n

5. Cele mai bune trei albume ascultate in prima parte a anului

Nu pot sa zic ca anul asta am ascultat materiale noi dar, asa, ca top 3, albume ar fi Toundra-IV, The Armed- Spreading JOY. Si nu stiu, Bastos live se pune?

6. Piesa momentului pentru tine

Piesa momentului… ascultata sau pentru noi? Daca e sa vorbim de piesa pe care as asculta-o oricand, ar fi Animosity- You Can’t Win sau Gaza- When They Beg. Dar daca vorbim de piese proprii.. as zice Sloth Machine (care-i chiar veche.. dar imi place cel mai mult).

7. Doua lucruri despre care ceilalti ar fi uimiti sa le stie despre tine

Am o oarecare retinere cand vine vorba de vorbitul in public. Poate suna ciudat dar se intampla ca de multe ori sa vreau sa zic ceva si sa iasa hghgjhglljllf. Al doilea lucru ar fi faptul ca vand telefoane in gara.

8. Cativa artisti/trupe pe care nu i-ai vazut live dar iti doresti

Cred ca pe primul loc ar fi Joey Baca de la The Contortionist, Navene Koperweis (fost Animals as Leaders si actual in Entheos) si Stefan Hrusca – doar sa il intreb ce mama Dracului e ala “LER”.

9. Super-eroul preferat

Eroul meu preferat e Super Meat Boy, nu stiu de ce, dar mi-am pierdut destul de mult timp cu jocul asta.

10. Cine castiga Champions League anul asta?

Nu stiu, Minerii Comanesti, cam atat de paralel sunt eu cu fotbalul sau cu orice alt sport televizat.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*