MOSHPIT QUIZ: Serban de la WHITE WALLS

La MOSHPIT QUIZ-ul din aceasta seara ne-a raspuns Serban, basistul trupei constantele WHITE WALLS. Stay tuned pentru urmatorul interviu de astazi.

Salutare Serban,in primul rand vreau sa imi spui ce se mai intampla cu WHITE WALLS? Ce planuri aveti in viitorul apropiat?
Serban:  „Salut! Tocmai am anunțat un nou turneu ce va avea loc toamna aceasta, cu concerte în București, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj, Ploiești și Constanța. În rest, suntem în “laborator”, compunem și repetăm pentru albumul nou”

Ok…acum vom lasa intrebarile clasice la o parte si vom trece la ceva mai diferit. Cine are cele mai  enervante obiceiuri din trupa?
Serban: „Probabil că eu, sunt o persoană cam dificilă când mă lovește perfecționismul. Sau Eugen, e foarte simandicos :)) Dasu și Marian le au și ei pe-ale lor, dar sunt.. inefabile, haha”

Daca maine te-ai opri din facut muzica,spre ce ti-ai indrepta atentia?
Serban: „Spre metode de a mă apuca iar”

Imi poti spune cateva din albumele sau trupele care te-au convins sa te apuci de muzica?
Serban: „RED HOT CHILI PEPPERS – Blood Sugar Sex Magik, EMINEM – The Slim Shady LP & The Marshall Mathers LP, LINKIN PARK – Hybrid Theory & Meteora, m-au “prins” toate la vârsta potrivită”

Ce trupe romanesti si straine te-au impresionat in ultimii ani? Mai asculti si altceva in afara de metal?
Serban: „M-au impresionat cam toate trupele care au avut treabă cu Asiluum (cu MEDIOCRACY în frunte) și multe altele, dar n-o să le înșir, am tendința aia să spun cât mai multe și dacă uit vreuna o să mă simt prost după. În orice caz, activitatea muzicală din ultimii ani din underground mă face optimist. De afară îmi plac enorm EAST OF THE WALL (+The Postman Syndrome, Day Without Dawn), AS TALL AS LIONS, SIKTH, CIRCA SURVIVE, THE APPLESEED CAST și așa mai departe. Ascult destul de puțin metal, cred”

Spune-mi o carte si un film clasic apoi recent pe care le-ai recomanda si ce te-a impresionat la acestea?
Serban: „The Magus (John Fowles) și Magnolia (PTA – pentru mine se încadrează la clasic). N-am văzut recent niciun film care să-mi fi plăcut mult de tot, ultimul cred că a fost The Dark Knight Rises. La capitolul cărți vă recomand Eating Animals a lui Jonathan Safran Foer. E cam foarte mult de vorbit dacă mă apuc să povestesc ce m-a impresionat la fiecare și cred că depășește obiectivul acestui interviu”

Cu toate trendurile care apar si dispar,cum vezi tu viitorul muzicii in general?
Serban: „Muzica o să fie bine. Întotdeauna va fi cineva într-un garaj sau o sală de repetiții înghesuită cântând din tot sufletul, fără nicio grijă în legătură cu lumea de afară”

Ce crezi despre religia organizata?
Serban: „La fel de rea ca și crima organizată”

Cu atatea razboaie,conflicte,conspiratii…unde crezi ca se indreapta omenirea?
Serban: „Nu am nici cea mai vagă idee”

In ultimii ani trupele din afara au inceput sa colaboreze tot mai mult cu sportivi.De la turnee alaturi de skateri si echipe freestyle motocross  pana la piese compuse pentru diferiti luptatori MMA sau Wrestling. Crezi ca in Romania s-ar putea realiza asa ceva? Ar imbratisa publicul o asemenea idee?
Serban: „Sigur că da, chiar îmi place foarte mult melodia de la KILLSWITCH ENGAGE pe care o folosea CM Punk într-o vreme. S-ar putea face asta și în România, știu că Moroșanu merge des la cântări de metal prin Iași. Nu știu în ce măsură publicul sporturilor s-ar pupa cu publicul muzicilor respective, dar merită încercat”

Trei lucruri pe care le-ai lua pe o insula pustie: „Un bass, o chitară, un set de tobe”

Trei  lucruri care nu iti plac: „Oamenii care nu sunt sinceri cu ei înșiși (dacă ar fi, n-ar mai fi nesinceri nici cu ceilalți), punk-ul prost, Nicki Minaj”

Un loc unde nu ai ajuns pana acum,dar ti-ai dori foarte mult: „Japonia, cam oriunde”

Primul si cel mai recent CD cumparat: „Primul cred că a fost The Marshall Mathers LP (EMINEM), iar cel mai recent Two Conversations (THE APPLESEED CAST), de altfel unul din cele mai frumoase albume pe care le-am ascultat vreodată”

Festival sau club? (unde iti place mai mult sa prestezi): „Prefer cluburile, și de pe scenă și din fața ei, e totul mai intim, mai real parcă”

South Park sau The Simpsons?: „The Simpsons, primele 8 sezoane

Bani sau iubire?: „Iubire. Dacă iubești și ești iubit, o să-ți fie bine și fără bani”

Trupa din Romania cu care ti-ai dori sa pleci in turneu: „WHITE WALLS + THE BOY WHO CRIED WOLF îmi sună cam bine, momentan”

Iti multumesc pentru timpul acordat. Ultimele cuvinte iti apartin.
Serban: „Vă mulțumim și noi pentru spațiul acordat și pentru întrebările reușite. Recomand toți cititorilor să închidă acum browserul și să meargă la o persoană dragă și să-i spună că ține la ea. Serios!”

Jaz_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*