Favorite songs quiz: Valentin Birsan – Breathelast

Daca e vineri e….quiz time! Un playlist cu muzica de pahar si voie buna! Hai sa vedem ce ne recomanda Valentin Birsan de la Breathelast!

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

Architects – Gravedigger. Imi place foarte mult trupa si in acest moment nu-mi mai pot scoate din cap piesa mai sus mentionata. Are fix elementele pe care le urmaresc si le apreciez intr-o piesa: melodicitate, agresivitate, dinamism si coerenta. Un mare plus vine din partea interpretarii vocale. Ador scream-ul melodic.


2. Versul preferat dintr-o piesa:

Architects – These Colours Don’t Run. E greu sa aleg un sigur vers. Sunt atat de multi vocali talentati care scriu versuri pline de sens si care te inspira. „The streets aren’t paved with gold, don t believe everything that you’re told.”

3. Piesa favorita din copilarie:

Asta este o intrebare grea! Am ascultat multe chestii de-a lungul timpului si-mi este foarte greu sa aleg doar o singura piesa. Nu este o piesa reprezentativa pentru ce ascultam in perioada respectiva insa mi-a placut foarte mult. Limp Bizkit – Re-Arranged.

4. Piesa de club favorita:

Skip The Foreplay cover LMFAO’s „Champagne Showers”. Nu sunt clubber dar am gasit ceva ok, nu? Acum sa gasim clubul unde pot asculta asa ceva si acolo ma vei gasi!

5. Piesa trista favorita:

Anathema – Untouchable / Part 1. Nu am sa-ti spun de ce :)))))))

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

Star Wars – The Imperial March (Darth Vader’s Theme). Mai sunt si alte soundtrack-ri? NU CRED!

7. Piesa favorita din “top 40”:

Breathelast – Sinking Ships. Cum, nu se afla in top 40? Cred ca ar fi cazul sa fie! Nu esti de aceeasi parere?

8. Piesa favorita din toate timpurile:

FAZAN! M-ai prins! Serios! Nu stiu ce sa raspund! Astfel voi alege una dintre ele. Era prin 2002 si mergeam in zilele de marti in Fire si-l rugam frumos si insistent pe Hefe sa o puna! Ill Nino – What Comes Around.

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Breathelast – „Heartless Arsenal” LIVE @ ampsonair.com. Am ales acesta piesa deoarece am inregistrat-o intr-un cadru inedit, intr-un studio din Sofia, Bulgaria, cu ajutorul oamenilor bestiali de la Ampsonair. A fost foarte distractiv. Am tras live vreo 3 take-uri si a fost aleasa integreal cea mai buna. Cheers!

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*