Favorite songs quiz: Edmond Karban – Dordeduh, Makrothumia

Un setlist interesant din partea lui Edmond, solist si chitarist in formatiile Dordeduh si Makrothumia. Mai jos puteti asculta o parte din preferintele lui muzicale. Enjoy!

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

Vulture Industries – Lost Among Liars. De foarte multa vreme nu am mai ascultat o pieasa in „loop”… cred ca sunt ani multi de cand s-a intamplat asta. Iata, s-a petrecut asta din nou cand cei de la Vulture Industries au lansat noul lor album, „The Tower”. Iar piesa asta este perfecta asta ca si compozitie cat ca si mesaj.

2. Versul preferat dintr-o piesa:

Zyklon B – Warfare. Imi place foarte mult faptul ca versurile nu sunt publicate, asadar doar le intuiesti. Este o piesa cu o energie speciala pentru mine…

3. Piesa favorita din copilarie:

Enya – Orinoco Flow. Pot sa spun doar ca aceasta piesa mi-a marcat copilaria si mi-a influentat foarte mult viziunea muzicala, atat ca si gust muzical, cat si felul de compozitie.

4. Piesa de club favorita:

Front Line Assembly – Civilization. Daca doresti sa testezi un sistem de PA (lucru necesar cand sonorizezi un concert), este piesa perfecta.

5. Piesa trista favorita:

Hypocrisy – Slippin’ Away. Cand e vorba de tristete, este ceva subiectiv la care fiecare reactioneaza diferit. Eu am reactionat la piesa asta..

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

A Beautiful Mind – The Car Chase. Piesa soundtrack-ului care m-a atins cel mai mult din tot ce am ascultat pana acum. Din punctul de vedere al expresivitatii este pentru mine o capodopera.

7. Piesa favorita din “top 40”:

Enya – Caribbean Blue. Este piesa cu cea mai frumoasa voce feminina… pentru mine, este vocea arhetipului feminin.

8. Piesa favorita din toate timpurile:

Sunt inconjurat de muzica din toate directiile de atatia ani. Nu mai pot spune ca mai am vreo piesa preferata…

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Dordeduh – Zuh. Este piesa in care am reusit sa pun cam toate ingredientele a ceea ce am dorit sa compun pana acum.

10. Videoclipul preferat:

Strapping Young Lad – Almost Again. Intensitatea piesei cat si mesajul este cam tot ce am vrut sa aud vreodata in muzica metal. Si Devin a facut-o…

JAZ_D

Comentarii - “Favorite songs quiz: Edmond Karban – Dordeduh, Makrothumia

  1. auzi, zuh ! pai cel din urma vis si toate celelalte piese de la bunget suna de 10x mai bine decat zuh. Nu-mi vine sa cred ca piesa preferata pentru Edmond e Zuh !

    Thumb up 0 Thumb down 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*