Favorite songs quiz: Costin Chioreanu – Bloodway, Twilight13Media Design

Pentru ca nu trebuie sa treaca nicio zi fara un sublim quiz Moshpit in viata voastra, in cele ce urmeaza avem onoarea de a prezenta playlistul unui artist special din toate punctele de vedere – Costin Chioreanu! 

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

Hmm, probabil ca asta? Dupa ani de zile , de cand uitasem de trupa asta am vazut alaltaieri un share pe facebook si mi-am amintit, am dat play si nu m-am mai oprit atunci.

2. Versul preferat dintr-o piesa:

„All that is, was and will be Universe much too big to see” – Metallica – Through The Never, de pe „Black Album”. Ce pot zice mai mult? De la muzica pana la versuri, este albumul perfect, pentru cine iubeste muzica si sinteza in muzica/ text/ arta vizuala. Cui ii place sa se amageasca si complice cu detalii, stiluri muzicale si reguli de gasca sa nu dea play pt ca o sa-i faca rau.

3. Piesa favorita din copilarie:

Inca este piesa favorita…printre multe altele. Am cautat mereu in metal orice era mai strain de regulile de baza ale genului, compozitii cat mai interesante, fara a fi dictate de ego-uri, ci doar de dorinta de a gasi acel ceva al tau. Piesa asta mi se pare unul dintre cele mai bune exemple pe care le pot da. At The Gates, cu piesa „The Burning Darkenss” de pe albumul „With Fear I Kiss The Burning Darkness”.

4. Piesa de club favorita:

Nu inteleg, cum adica? In club, unde ma duc eu tot metal se aude. Nu ma duc in cluburi in care se pune muzica de bubuiala. Probabil te referi la ceva mai de „petrecere” asa? Die Toten Hosen mi se par foarte buni de panarama si de distractie. As bea pe muzica asta pana ar cadea masa cu mine :))) Din pacate, nici un loc unde m-am dus nu avea piesa asta, nici macar trupa.


5. Piesa trista favorita:

Asta e o intrebare greoaie ca dracu, pentru ca 90% din muzica pe care o ascult este trista. Cred ca asta e buna, tot de undeva din copilarie o stiu… dar poate ca atunci o vedeam cu alti ochi… dar nah, acum a venit randul altora sa fie copii, sa descopere si poate si lor sa li se para ca si tristetea are frumusetea ei.

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

Fara discutii, asta. Cel mai rafinat intuneric facut de mana omului, cu o infuzie de romantism si drama care mi-a animat copilaria pana dincolo de pragul intelegerii, incat nu mai stiam daca visez sau sunt treaz. Sublim , superb.

7. Piesa favorita din “top 40”:

E o piesa bestiala, are o greutate mentinuta subtil dar care patrunde prin orice armura. Fascinanta, ca si filmul pentru la care a servit ca soundtrack. Au fost momente in viata asta cand m-am regasit in personajul principal. Dar am avut bafta si lucrurile s-au schimbat… Who da fuck cares btw? Haha.

8. Piesa favorita din toate timpurile:

Draci, habar nu am, am ascultat atata muzica incat nu mai stiu de capul meu, imi plac prea multe. Probabil asta. Ma bantuie, suna in mintea mea ca o fantoma, de prima data de cand am ascultat-o. Inca simt un miros de spital cand o ascult, care parca vine din alta viata. Parca mi se deruleaza in fata ochilor amintiri pe care nu le-am trait… nu pot sa explic , e ceva din mine acolo, nu stiu cum, nu stiu de ce, stiu doar ca e. Cred ca fatalismul piesei este foarte greu de regasit in alta parte in muzica. E atat de pur incat credibilitatea piesei nu-si gaseste limite…cel putin in mintea mea. Si ce versuri……..

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Cel mai mult, din tot ce am facut pana acum, imi place piesa „Free Ends” de pe primului material de studio Bloodway, noua mea trupa. Combinatia de versuri si muzica mi se pare cea mai matura de pana acum… de asta i-am facut si clip. Animat chiar!

10. Videoclipul preferat:

Pink Flyod – „High Hopes” este exact ce imi place mai mult in cinematografie, in general. Mi se pare unul dintre cele mai bune clipuri facute ever. M-as uita la el over and over and over again.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*