Favorite songs quiz: Calin Marcu – Coma

Continuam seria de interviuri quiz cu chitaristul formatiei Coma, Calin Marcu. De la Ennio Morricone pana la Ministry, tot ce trebuie!

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

Mi-a placut atat de tare Nacao Zumbi ca mi-am comandat albumele din Brazilia. Am asteptat vreo sase-sapte ani sa scoata ceva nou. Si cand credeam ca nu o sa mai iasa nimic niciodata, iete album nou. De cateva zile doar asta ascult. Asta si Kill Or Be Killed.

Nação Zumbi – Cicatriz

2. Versul preferat dintr-o piesa:

Nu am un vers preferat. Dar de fiecare data cand stau si ascult Lagwagon (cate un album intreg, ca nu imi place sa ascult melodii separate) mi se umezesc ochii. Nu stiu daca sunt doar versurile sau e vocea lui Joey Cape sau daca e tot pachetul. Dar cam toate versurile lui ma ating.

Lagwagon – Today

3. Piesa favorita din copilarie:

Nu am o piesa favorita. Dar tin minte ca printr-a doua sau a treia, cand citeam Karl May, imi puneam un ilic pe post de vesta de cowboy, pistol la brau si palarie in cap si ascultam benzile de magnetofon cu Kenny Rogers. Oricum, variantele ar fi fost Modern Talking, Michael Jackson, Abba sau alte dinacestea.

Kenny Rogers – The Gambler

4. Piesa de club favorita:

Ce inseamna piesa de club? Mie imi plac manelele.

Skindred – State of Emergency

5. Piesa trista favorita:

Uite, asta e piesa cu care ma testez daca sunt ok eu cu mine sau nu. Daca pot sa o ascult cu inima deschisa, fara sa ma loveasca ganduri si reprosuri, sunt ok. Daca mi se pune nod in gat… e nasol.

Eddie Vedder – Long Nights

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

Da, sunt multe piese misto pe soundtrackuri. Pana si pe soundtrackul de la Forgetting Sarah Marshall. Dar daca vorbim de muzica de film – Morricone. Cam orice de la el. Si ca sa nu pun Extasy Of Gold, The Good, The Bad… sau Chi Mai, hai cu aceasta.

Ennio Morricone – La resa dei conti

7. Piesa favorita din “top 40”:

Nush ce e top 40. Sa zicem ca top 40 e topul pieselor noi. Iete o piesa noua care imi place.

Killer Be Killed – Melting Of My Marrow

8. Piesa favorita din toate timpurile:

Mi se pare ca exista atat de multa muzica misto ca nu ai cum sa ai o piesa preferata. Eventual cele 100 de piese preferate. Asta e una din ele.

Ministry – TV II

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Mi se pare ca e cea mai frumoasa piesa Coma. Ma oftic ca Nerostitele nu a fost produs asa cum merita si drept urmare nu suna cum ar fi trebuit sa sune. Dar alea erau vremurile, aia erau banii, alea erau sculele.

Coma – Un loc sa ajung

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*