Favorite songs quiz: Aliosha – H8

Urmatorul pe lista e Aliosha, vocalul trupei H8. Un playlist demn de luat in seama!

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

In topul ultimei saptamani, un album excelent , recomand!

2. Versul preferat dintr-o piesa:

Passion before fashion! Simplu, direct si cat se poate de adevarat! Piesa de rezistenta e celor de la H2O.

3. Piesa favorita din copilarie:

Am cumparat albumul Biohazard ” State Of The World Address” de la Gombos din Romana :)) Am ajuns cu el in Ploiesti si s-a imprastiat instant la toti prietenii, dublu-casetofoanele rulau! A fost albumul care ne-a unit si pe care l-am tocit ani de zile.

4. Piesa de club favorita:

Un evergreen al anilor 90 si probabil una dintre cele mai ascultate si iubite piese de club din toate timpurile! Jump mofo!

5. Piesa trista favorita:

Assemblage 23 mi-a venit in minte, pe moment. Versuri sensibile care m-au atins la prima ascultare.

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

Am iubit coloana sonora de la „Judgement Night” . Nume mari ale scenei anilor 90 au cimentat un melanj perfect de metal cu hip-hop. Recomand celor mai tineri, care nu au avut ocazia sa il asculte.

7. Piesa favorita din “top 40”:

Machine Head este alaturi de Biohazard in topul preferintelor mele. Nu cred ca este album sa nu imi placa cap-coada. Davidian este una din piesele cu care am crescut. O ascult de fiecare data cand vreau sa imi incarc ‘bateriile”.

8. Piesa favorita din toate timpurile:

The Downward Spiral, alt album descoperit pe taraba lui Gombos din Romana. Hurt desi este o piesa Nine Inch Nails, aduce durerosul ramas-bun al maestrului Johnny Cash. Masterpiece!

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Cerc Vicios. A fost inregistrata prima oara in anul 2000. Dupa doua saptamani de stat non-stop in studio in jur de 3 dimineata. Radu a invatat Pro-Tools cu manualul in mana ca sa putem inregistra, amandoi cautand sa dam o identitate trupei H8. O amintire care ma face mereu sa zambesc.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*