Favorite songs quiz: Alin „Coiotu” Dinca – Trooper, Rock FM

Alin Dinca de la Trooper vine cu un playlist clasic si plin de „greutate”. Check it!

1. Piesa preferata in aceasta perioada:

Sebastian Bach este unul dintre solistii mei preferati. Tocmai ce a lansat un album nou pe care il tot intorc pe toate partile. Prin urmare in acest moment sunt in perioada Buz!

2. Versul preferat dintr-o piesa:

Bruce Dickinson ramane cel mai aproape de sufletul meu atunci cand vine vorba despre muzica rock. Versurile scrise de el sunt fenomenale. Atat cele scrise alaturi de Iron Maiden cat si cele scrise pentru discurile sale solo. „Don’t try and blame me for your sins / For the sun has burned me black / Your hollow lives – this world in which we live / I throw it back/Don’t try and blame me for your games/Your games are death/My world is light – the angels fill my eyes/With every breath…/And so we lay/We lay in the same grave/Our chemical wedding day”.

3. Piesa favorita din copilarie:

Elvis ramane Regele. Lucru incontestabil. Am crescut cu muzica lui, o ascult si acum extrem de des. Elvis este dovada perfectiunii muzicale in viziunea mea.

4. Piesa de club favorita:

Prodigy reprezinta pentru mine muzica de club. Ce se asculta acum este o mare mizerie. Prodigy au reusit sa fie comerciali scriind totusi o muzica serioasa, reala, mereu actuala si foarte intensa.

5. Piesa trista favorita:

Nici nu am cuvinte sa descriu ce simt atunci cand il ascult pe Tom Jones. Tristetea pe care a reusit sa o imprime discului Praise & Blame… este sfasietoare. Trebuie sa ascultati pentru a intelege exact ce spun eu aici.

6. Piesa favorita de pe soundtrackul unui film:

Ghost este unul dintre filmele copilariei mele. Piesa folosita ca soundtrack a devenit o clasica… preluata de muzicieni pop, rock, dance, de toate! Una dintre piesele lumii.

7. Piesa favorita din “top 40”:

Nu cred ca exista asa ceva… rar gasesc in topuri ceva sa-mi placa. Nu spun ca nu este muzica buna acolo. Spun ca nu rezonez eu cu ce se intampla in topuri.

8. Piesa favorita din toate timpurile:

Nu am sa aleg o piesa pentru ca nu pot. Clar! Insa am sa aleg un album intreg. Iron Maiden au scris cu ceva ani in urma capodopera Seventh Son Of The Seventh Son. Ramane pentru mine cel mai bun album al tuturor timpurilor. Pentru mine!

9. Piesa preferata inregistrata de tine:

Aici este greu de tot. Le simt aproape de mine pe toate. Dar daca trebuie sa aleg ceva acum, voi spune „Zi Dupa Zi”.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*