Favorite albums of 2014: Viez – Killer Victim, ex. Mediocracy

Astazi am stat de vorba cu Viez, vocalul trupei Killer Victim, ex. Mediocracy. Sa vedem ce a avut de zis.

„Nu ma pricep la scris reviewuri si chestii de genul asa ca nu luati de bun tot ce am zis aici si ascultati singuri pentru a va forma o opinie. Ordinea e cea in care mi le-am adus aminte deci nu e un clasament.”

Martyrdod – Elddop

Una din trupele mele preferate cu unul din cele mai bune albume crust din ultimii ani. Are d-beat, are viteza si melodicitate, are de toate.

 

Enabler – La Fin Absolue du Monde

Trupa asta am decoperit-o acum cativa ani total random pe youtube si de atunci nu i-am lasat. Mai ales si pentru ca au scos material destul de des. Albumul asta e un rezultat al parcursului lor de pana acum si combina punk, hardcore, thrash, crust intr-un fel care mie imi place maxim si mi se pare ca au ceva special.

 

Ringworm – Hammer of the Witch

Am ascultat albumul asta de cand a iesit luni bune in continuu si tot nu m-am saturat. Are tot ce imi place din hardcore si metal, d-beat, viteza, versuri, riff-uri si foarte direct.

 

At the Gates – At War with Reality

Cred ca albumul asta o sa apara in toate topurile de anul asta da n-am ce face…e un album bestial de la unu din cele mai influente trupe din metal, iar Thomas Lindberg e vocalul meu preferat.

 

Trap Them – Blissfucker

De cand am ascultat albumul asta prima data am avut impresia ca e ca o mitraliera ! Pe langa niste riff-uri bestiale, d-beat si blasturi cat cuprinde, vocalul Ryan McKenney e mai nervos ca intotdeauna si per total albumul e unul din cele mai bune din metalul extrem din ultimii ani.

 

Moscow Death Brigade – Hoods Up

MDB e o trupa de hardcore/rap din Rusia, care combina elemente de punk, hardcore cu rime si beaturi rap, si cu un puternic mesaj socio-politic. Este una din cele mai active trupe antifasciste din Rusia si chiar Europa si sunt exemplul perfect ca diferite subculture pot convietui foarte bine impreuna.
Small hint: sunt vocalii de la Siberian Meat Grinder.

 

Eyehategod – s/t

Eyehategod a trecut prin multe incercari de-a lungul timpului si tot au gasit puterea sa continue si sa faca un album genial.

 

ACxDC – Antichrist Demoncore

Adevaratii ACxDC au lansat in sfarsit albumul de debut.

 

Crowbar – Symmetry In Black

N-am ce sa mai comentez eu aici. Un album “greu”.

 

Rosetta – Flies to the Flame

Nu poate fi niciodata prea mult Rosetta asa ca EP-ul asta a fost binevenit. Chiar daca are putin peste 30 de min mie mi s-a parut prea scurt.

 

Phobia – Grind Core

Nu si-au mai batut capul cu cine stie ce titlu se pare si au facut un manual de GRIND CORE.

 

Svffer – Lies We Live

O descoperire noua dar care devine una din trupele noi preferate si pe care o recomand oricui vrea sa auda grind/hardcore/powerviolence extrem de bine combinate.

 

Downfall of Gaia – Aeon Unveils the Thrones of Decay

Downfall of Gaia ramane una din trupele mele de suflet si de fiecare data cand vor scoate ceva nou stiu sigur ca o sa imi placa.

 

Mastodon – Once More ‘Round the Sun

Nu m-a incantat extraordinar de la prima ascultare insa dupa cateva mai atente mi-a placut din ce in ce mai mult si in continuare e in playlistul din casti si probabil o sa mai stea ceva vreme.

 

Myteri- The Silent Death

Mi-era dor sa aud niste crust suedez de genul asta si trupa asta a fost exact ce imi place. Nu canta de foarte mult timp insa se vede ca scena lor produce constant niste proiecte foarte foarte bune. De parca mai era vreun dubiu.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*