Favorite albums of 2014: Madalina – Moshpit.ro

Ne apropiem de final, si am ajuns la topul colegei mele, Madalina. Un top sincer, care nu face deloc cinste metalistilor „true”, care poate mai citesc acest site. Mada’, bring it on!

Dog Fashion Disco – “Sweet Nothings”
Una dintre trupele care inca ma bantuie, chit ca anii au trecut si gusturile in materie de muzica mi s-au schimbat dureros de mult. Dog Fashion Disco never gets old! Daca ar fi sa materializez muzica asta, cred ca ar deveni o ciupercuta halucinogena…zambitoare. Un album de neratat! Believe me!

 

Mushroomhead – “The Righteous & The Butterfly”
Un album cu personalitate. Piese faine, care te tin in priza! De ascultat in masina, la drum lung…

 

Bruce Springsteen – High Hopes
Recunosc, dragostea pentru Springsteen am mostenit-o de la mama. Evident, cand scoate cate un album, dau o ascultare din respect pentru temelia muzicala dobandita. Pareri? Bai, omul asta mai imbatraneste vreodata?! Dar muzica lui? Slabe sanse…

 

James Vincent McMorrow – Post Tropical
Cu ani in urma, o prietena m-a fortat sa-l ascult. Initial am fost sceptica, ba chiar putin ingretosata de muzica cu mult sirop. Apoi mi-am dat seama ca piesele sunt chiar awesome, la fel si vocea lui McMorrow.

 

Subcarpati – Pielea de gaina
Sa fiu sincera? Trupa mea preferata de un an de zile-ncoace. Nu trece zi sa nu ascult macar un album. Sunt vesnic in playlist-ul meu si vor fi muuuulta vreme de-acum incolo. Groove, inspiratie, sinceritate, atitudine de nota 20. Awesomeness!

 

Alexandrina Hristov- Flori de Spin
Cuvintele nu pot descrie ce reprezinta muzica Alexandrinei pentru mine. I-am ascultat piesele de-atatea ori, incat simt ca mi-am scrijelit fiecare sunet in suflet. “Flori de spin” e o calatorie sublima, e poveste, e arta pura. Cea mai artista dintre artiste!

 

Ed Sheeran – X
Revelatia anului pentru mine. Muzica de zile insorite si fericite, de inceput de weekend, de copaci infloriti si munti si vai. 😛

 

Lana Del Rey – Ultraviolence
Cel mai languros album al Lanei. Imi placeee!

 

Die Antwoord – Donker Mag
Sa ne intelegem de la bun inceput…nu inteleg trendul cu “zef culture”, mi se pare un hipsterism oribil. In egala masura imi displac si Yo-Landi “faţă de maimuta” si Ninja “mutra de chirias de Jilava”. Albumul “Donker Mag” insa, e super vibrant si pozitiv. Asa ca intra in top.

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*