Favorite albums of 2014: Ionut Frujina – Rock n Ghena

Astazi aflam care au fost albumele preferate din 2014 ale lui Ionut Frujina, vocalul trupei hardcore Rock n Ghena. Sa-i dam drumu’, chaca-paka cu Rocco!


311 – Stereolithic

Calitatea unui artist se vede cu adevarat in momentul cand este independent si reuseste sa rupa tiparele impunatoare ale caselor de discuri. 311 au facut-o si chiar au scos un al 11-lea album de studio foarte fain.

 

Green Day – Demolicious

Good ol’ Green Day. Demolicious este un album de compilatii cu 18 piese demo ce are un sound crud si direct. Cu alte cuvinte Green Day mi-au placut din totdeauna asa ca albumul in cauza a fost o surpriza placuta.

 

Tori Amos – Unrepentant Geraldines

Tori a reusit sa isi deblocheze abilitatile creative si sa scoata un material in 2014 ce face reintoarcerea la identitatea ei.Un album ce il recomand mai ales celor care au ascultat la greu pe Tori in anii ’90.

 

Pennywise – Yesterdays

Un album punk rock de studio foarte bun si matur ce contine piese care nu au fost lansate pana in ziua de astazi si vreo alte 2 piese reeditate. Una din putinele trupe de gen care inca mai tin standardul sus. Give it a try !!

 

Rise Against – The Black Market

Un album care nu aduce nimic nou sau nemaipomenit in peisajul hardcore melodic. Nici nu trebuie pentru ca oricum The Black Market suna al dracu de bine.

 

Godsmack – 1000hp

Am ascultat acest album din curiozitate o singura data in speranta ca va fi la fel de bun ca ce au scos in trecut. Nu cred ca am sa o fac si a doua oara.

 

Lenny Kravitz – Strut

Funk,rock, soul and pop cu groove si cu „chaca paka”. E Lenny Kravitz si oricat ai fi tu asa si pe dincolo tot te face sa te balansezi putin. Strut este un album foarte bun marca Lenny.

 

Slipknot – .5: The Gray Chapter

Un album bun ce are ca referinta albumele precedente Iowa si The Subliminal Verses. Se pare ca titlul albumului este in acelasi timp un omagiu pentru Paul Gray . Sincer nu ma asteptam la ceva iesit din comun avand in vedere schimbarile de componenta si lunga perioada de inactivitate dar din cate se pare Slipknot nu si-au dezamagit fanii. Am vazut un live de anul acesta de la Knotfest si am fost puuuutin dezamagit din anumite puncte de vedere.

 

Simple Minds – Big Music

Simplu!! Simple Minds. Un album COMPLET. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc asa ca nu voi intra in detalii.

 

Queen – Queen Forever

Queen is forever !! Scurt/2.

 

Foo Fighters – Sonic Highways

Un album complex ce a fost inregistrat intr-o maniera complexa. Dave Grohl ca de fiecare data s-a autodepasit. Albumul Sonic Highways este completat de un sound american veritabil.

 

Obituary – Inked In Blood

Pentru ca sunt fan Obituary de dinainte de a ma naste.

 

Madball – Hardcore Lives

Daca nu iti place Madball atunci nu iti place hardcore. Fara ei nu ar fi existat o tona din trupele din noul val. Albumul Hardcore Lives a depasit orice asteptari. Suna atat de tapan si transmite un mesaj atat de optimistic incat te face sa vrei sa faci ceva cu viata ta. Are amprenta de NY hardcore si cireasa de pe tort este conturata in feat-urile cu Toby Morse si Scott Vogel.

 

Machine Head – Bloodstone & Diamonds

Agresivitate combinata perfect cu melodicitate. Este visceral si emotional in acelasi timp. Nu poate fi numit pure metal 100% dar cu siguranta Flynn a gandit bine ce a gandit pentru acest album. De mentionat ca pe acest album apare si noul bassist.

 

Comeback Kid – Die Knowing

Energie deplasata in stilul caracteristic CBK. Cu siguranta acest album live suna incredibil de bine. Probabil asta au si urmarit cei din CBK.

 

Army Of The Pharaohs – Heavy Lies The Crown

Rap greu din underground lansat la casa de discuri a lui Vinnie Paz.

 

Body Count – Manslaughter

O revenire spectaculoasa a lui Ice-mudafuckin-T. Mesaj direct ce iti alimenteaza furia. Cel mai bun album al lor de pana acum incununat de un clip la piesa Talk Shit, Get Shot.

 

Rancid – Honor Is All We Know

Rancid forever oricand si oriunde.

 

Billy Idol – Kings & Queens Of The Underground

Un artist care a reusit sa „calce pragul” tarii noastre dragi anul acesta, a scos un album energic dupa 7 ani de pauza. Un super album ce contine intrumentale si armonici interesante si un Idol mai matur cu o voce ceva mai ragusita si interesanta. Daca iti plac piese ca White Wedding, Rebel Yell, Hot in the City, Flesh for Fantasy atunci o sa iti placa si albumul acesta.

 

Bonus:

Tears For Fears – live Spotify Landmark session

Am stiut din totdeauna ca aceasta trupa se va reuni.Si uite ca au facut pentru ca sa mor eu linistit. In 2015 sunt pe val cu un nou album.

http://spotify-landmark.com/

JAZ_D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*