Cronica de concert: Crowbar, Roadkillsoda, Holy Motors, First Division @ Fabrica 04.03.2015

Salut!

STONER & SLUDGE Evening with CROWBAR, Roadkillsoda, Holy Motors, First Division.
Cand se anunta un show cu titlu asta nu cred ca mai e rost de gandit, da sau ba… asa ca decizia a fost luata instant. Cine ar fi vrut sa rateze o seara asa marfa in prezenta celor de la Crowbar?

Prima trupa de pe lista a fost First Division, oarecum veterani ai hardcore-ului bucurestean/brailean. Trupa foarte energica si cu o atitudine foarte ballsy a reusit sa incalzeasca atmosfera strangand usor-usor cat mai multi oameni aproape de scena. Printre glumele cu Dan Diaconescu am putut descoperi o piesa noua, in romana. Asteptam mai multe informatii din partea lor!

Holy Motors, reprezinta Clujul cu un sound foarte catchy pe felia stoner. M-a facut curios si am vrut neaparat sa ii vad live pe baieti. Desi nu sunt chiar my cup of tea, au avut foarte multa priza la public, piese groovy si foarte bine pe voce! Check’em out!

A treia trupa, RoadKillsoda, the romanian stoners’ delight! Cum era de asteptat, prestatia lor a fost la mare inaltime, riffurile mega groovy si melodice au reusit sa incalzeasca publicul bucurestean (si nu numai) care astepta nerabdator Crowbar.

Veteranii sludge-ului american, serfii greutatii si patrula mondiala a metalului cu barba, Crowbar, in Bucuresti, in Fabrica, GOD DAMN IT!
Nu cred ca vorbesc doar despre mine cand zic ca, asteptarea a luat sfarsit! Prestatia live m-a uimit, bass-ul pe care nu doar il puteai auzi, il puteai simti in podeaua clubului; punctarile alea nebune si schimbarile de groove au facut o combinatie nimicitoare; lead-urile in sincron si claritatea tonurilor de chitara mi-au defiintat cateva din conceptele compunerii. Crowbar, nota 20!

Organizarea si organizatorii primesc nota 10 din partea mea, prestatiile live au urmat programul dinainte anuntat, chestie rara daca nu aproape imposibila in concertele la care am fost. La mai multe! Astept cu nerabdare concertul cu Born From Pain!

Kinnu, over and out!

KINNU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*