Cronica de album: Up To Eleven – Ce simti

Up To Eleven…numele mi-a ajuns de multe ori la urechi, insa abia de curand, am luat decizia de a asculta aceasta trupa.  De curand, cei patru baieti alternative/grunge au lansat primul material discografic, intitulat “Ce simti”. Un album cu noua piese echilibrate, numai bine de ascultat intr-o dupa-amiaza ploioasa de duminica sau dupa o despartire/divort. Pare un pansament muzical destul de bun.

E clar! Up To Eleven este o surpriza placuta in sfera rockului alternative romanesc – exista melodicitate, tehnica instrumentala si un concept destul de catchy. Chiar daca nu contine nimic nou sau original, e cert ca “Ce simti” e un material discografic la limita comercialului, foarte digerabil, fara secvente complexe sau cine stie ce struțo-camile. Apreciez ca totul e conceput cu armonie si inspiratie – e vorba de relaxare si stare de bine.

Artwork-ul e si el destul de bine lucrat, deci nu vad de ce n-ar putea fi acest album o buna piesa a unei colectii. N-ar strica sa puneti mana pe acest disc…chiar merita!

Tracklist:
01. Otrava
02. Visezi
03. Ce simti
04. Dead and Gone
05. A mia oara
06. Tu
07. One Cent
08. Run Away
09. Doar un fum

Gen: alternative/grunge
Label: Universal Music Romania

NOTA: 8/10

MADALINA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*