Cronica de album: Alestorm –Sunset On The Golden Age

Trebuie sa recunosc, sunt un fan al celor de la Alestorm, iar ultimul album scos de acestia m-a facut sa-mi pun un batic pe cap, sa scot sabia din teaca si sa navighez pana la cel mai apropiat party. Pentru cei ce inca n-au auzit de Alestorm, acestia sunt cea mai cunoscuta formatie de Pirate Metal, debutand in anul 2004 sub numele de Battleheart, insa cand acestia au semnat un contract cu cei de la Napalm Records, au ales sa redenumeasca formatia, abordand stilul de ,,True Scottish Pirate Metal’’, insa cand majoritatea piratilor au parasit formatia, s-a ajuns la varianta simpla de Pirate Metal.

Sunset On The Golden Age este un album pe care poti sa-l pui la orice party si in orice moment in care esti cu prietenii la bere. De la melodii chill, pe care poti sta la povesti, pana la melodii ce te fac sa-ti pui un picior de lemn, aici le ai pe toate.

Sunt 48 de minute ce ne arunca pe un vas cu panze murdare, steag negru cu cranii si punte plina, unde fel de fel de oameni isi ocupa timpul cum stiu ei mai bine, cu bere.

Pe scurt: MERITA ASCULTAT!

Tracklist:

1.Walk the Plank

2.Drink

3.Magnetic North

4.1741 (The Battle of Cartagena)

5.Mead from Hell

6.Surf Squid Warfare

7.Quest for Ships

8.Wooden Leg

9.Hangover (Taio Cruz Cover)

10. Sunset on the Golden Age

Gen: Pirate Metal (Folk/Power Metal)

Durata: 48:39

Label: Napalm Records

Albert

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*