Cronica de album: Smog – After You Find Yourself

Salut, de data aceasta avem in vizor noul album al trupei Smog din Satu Mare, “After You Find Yourself”, un material foarte interesant ca tehnica, concept muzical si liric.

After You Find Yourself” este compus din noua piese, care combina groove metal-ul si metalcore-ul stiluri concretizate printr-un sound greu si balansat. Putem spune ca atitudinea materialului e demna de stiulurile abordate. Desi nu sunt fanul vocii clean, am ramas impresionat de versurile pieselor si tema aleasa, trupa explicand ascensiunea din punctul declinului psihic pana la reculegerea personala, folosindu-se de aranjarea evolutiva a pieselor – interesant! Din punct de vedere intstrumental, Smog se bucura de o tehnicitate aparte, reusind sa treaca dintr-un stil intr-altul cu multa usurinta si creativitate. Un alt atu al albumului este calitatea sunetului, pe care eu pun foarte mult pret, iar trupa a reusit sa faca alegerile corecte in ceea ce tine de mix/master/productie.

After You Find Yourself’ este un album plin de trairi emotionale, cu un sound mega groovy si merita multa atentie din partea publicului (roman) ascultator de groove/metalcore/hardcore.

Tracklist:
1.Resurrection
2.Imprisoned
3.Pharisee
4.Traitor
5.Remember
6.End Of The Road
7.Devil’s Love
8.Denial
9.Brotherhood

Membri:
Arnold Biro — voce
Lorant Sirgher — chitara
Biro Tamas  – chitara bass
Norbert Chis – tobe
NOTA 8/10
KINNU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*