Teapa de metal la Oradea – Rock Involution?

Mult mediatizată şi lăudată, prima şi, probabil, ultima ediţie a festivalului orădean Rock Evolution s-a dovedit o mare minciună. Festivalul este anulat.
Pe ultima sută de metri, chiar în seara zilei de miercuri, 11 iulie 2012, cu două zile înainte de momentul care se dorea a fi debutul marelui eveniment muzical, managerul Rock Evolution a anunţat că festivalul este anulat. Motivul invocat de Nemeti Zsolt e de-a dreptul halucinant: organizatorii nu au putut duce curentul electric la marginea şoselei de centură a Oradei, acolo unde, cică, urma să aibă loc seria de concerte.
„Rock Evolution va avea loc cu certitudine”, declara Nemeti Zsolt (foto), în urmă cu doar două săptămâni, pentru Moshpit.ro. „Vom avea trei generatoare electrice, de mari dimensiuni, care vor suporta întregul consum. Totul este bine pus la punct”, spunea, foarte sigur pe sine, organizatorul.
Din senin însă, când toate problemele logistice ar fi trebuit să fie deja puse la punct, Nemeti Zsolt a descoperit că nu are cum să facă rost de generatoare. „Cu părere de rău vă anunţ că Rock Evolution este anulat. Festivalul nu va mai avea loc”, a anunţat el, printr-un anunţ postat pe facebook în seara zilei de 11 iulie 2012.
Acelaşi mare organizator de concerte a mai plănuit, în anul 2011, un amplu show rock la Oradea, ce-i avea ca invitaţi speciali pe membrii trupei Lordi. Şi acest eveniment a fost anulat. Se poate spune că Nemeti Zsolt a pus serios umărul la „promovarea” turistică a Oradei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*